İSTANBUL / KADIKÖY - 30 Ağustos İlkokulu

30 Ağustos İlkokulu

Adres
19 MAYIS MAH. YUSUF BAHA GÜRCAN SK. 30 AĞUSTOS ILK OKULU BLOK NO: 2A KADIKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı özgüven sahibi, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, sistemli düşünebilen teknolojiyi etkin biçimde kullanabilen, insan haklarına saygılı, yaşam boyu öğrenen estetik duyguları ve yaratıcılıkları gelişmiş bireyler yetiştiren köklü bir kurumdur.
Misyon
Akılcı, sorgulayıcı ve özgür düşünebilen, kendisi ve çevresiyle barışık, milli ve evrensel değerlere sahip, dünya ile yarışan ve dünyaya öncülük eden çağdaş bireyleri yetiştirmektir.
Yüzme Alanında İstanbul 1.Liği Türkiye 4.lüğü
Öğretim Şekli :TAM GÜN
MERKEZİ SİSTEM
Ulaşım
ERENKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNE 5 DK MESAFE OLUP, MİNİBÜS YOLU CAD. 10 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. E-5 KARAYOLUNA İSE 20 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Bayar Cad. Yusuf Baha Gürcan Sok. No: 2 Kozyatağı - Kadıköy / İST.
İLÇE MERKEZİNE 5 KM MESAFEDEDİR.